Globalskolen søker dyktig og engasjert ungdomsskolelærer!

Har du lyst til å jobbe i verdens største klasserom? Kan det friste å gi norske barn i utlandet opplæring med Internett som arena? Globalskolen trenger dyktig medarbeider innen IKT og pedagogikk.

Illustrasjonsfoto Colourbox

Globalskolen er en nettskole for norske barn i utlandet. På oppdrag fra Utdanningsdirektoratet underviser vi i de tre særnorske fagene norsk, samfunnsfag og KRLE – kompletterende undervisning.

Arbeidsoppgaver
Vi tilbyr en viktig og meningsfull undervisningsjobb via Internett. Som kontaktlærer i Globalskolen får du ansvar for elever som er spredt over hele verden, og som ønsker å holde kontakten med Norge og norsk skole. I tillegg til ukentlige møter på trinn eller team er kontaktlærerjobben hovedsakelig en vurderingsjobb. Gi eleven ukentlige underveisvurderinger via læringsplattformen Canvas. Skolen har vært, og er fortsatt, pioner innen fjernundervisning for barn. Dette miljøet blir du en del av.

Vi er på jakt etter en lærer med

• lærerutdanning/PPU med minimum 60 studiepoeng i norsk
  • samfunnsfag, KRLE og norsk for flerspråklige som en del av fagkretsen
  • undervisningserfaring fra ungdomsskolen
  • erfaring med nettbasert undervisning
  • gode ferdigheter i bokmål og nynorsk

Personlige egenskaper
Globalskolen er en 100 % asynkron nettskole. Du må kunne ta ansvar for å skape en god relasjon mellom elev og lærer. Vi trenger en lærer som er villig til å gi av seg selv, og som er god til å kommunisere via tekst, lyd og video.

Globalskolemiljøet har et godt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi er på jakt etter deg som har gode samarbeidsevner, er strukturert og utviklingsorientert.

Om arbeidsgiveren
Globalskolen AS er Norges største tilbyder av nettbasert grunnskoleundervisning.  Selskapet har god økonomi og omsette for om lag 23 mill. kr i 2019. Globalskolen tilbyr kompletterende undervisning. Tilbudet har vært driftet av selskapet siden oppstarten i 1998.  Globalskolen har hatt jamn og god vekst i mange år. Har i dag 25 ansatte og omtrent 1300 elever bosatt i over 100 ulike land. Globalskolen er et non-profit aksjeselskap som eies av fire kommuner på Sunnmøre: Volda, Sykkylven, Sande og Vanylven. Hovedkontoret ligger i høyskolebygda Volda, en kommune på søre Sunnmøre.

Stillingsprosent:  80 % Tittel: Lærer
Søknadsfrist: 15. mars Kontor: Fortrinnsvis Volda
Tilsetting: medio april Startdato: 01.08.2020

Konkurransedyktige vilkår. Pensjonsordning i KLP.

For ytterligere opplysninger om stillingen, ta kontakt med rektor Lilli Brenne Røv mobil: 911 79 707, eller daglig leder Sverre Leivdal mobil 920 43 278. Elektronisk søknad til lilli.rov@globalskolen.no