En pioner innen fjernundervisning for barn

Globalskolen eies av de fire kommunene Volda, Sykkylven, Sande og Vanylven, og er et non-profit aksjeselskap som arbeider på oppdrag fra Utdanningsdirektoratet.

Etter en beskjeden start med 15 elever i 1998, hadde Globalskolen våren 2020 ca 1 300 elever bosatt i 105 forskjellige land. Skoleåret 2019/2020 lå gjennomføringsprosenten på hele 96 prosent.

Skolen har i dag 22 høyt kvalifiserte ansatte med solid erfaring innen nettundervisning. Alle lærerne bor og jobber i Norge. Det å være oppdatert på hva som skjer her hjemme til enhver tid, mener vi kommer elevene våre til gode.

Globalskolen har vært, og er fremdeles, en pioner innen fjernundervisning for barn. Vi samarbeider tett med de norske fagmiljøene og ligger helt i front av utviklingen.